DRUŽBA SESTARA
FRANJEVKI OD BEZGRJEŠNE
Posjetite naš Facebook profil
2018 5 Zagreb vrticNaša su nam dječica i njihove odgajateljice 16.5.2018. u župnoj crkvi sv. Kvirina na Pantovčaku pripremili divnu priredbu povodom Majčinog dana.
 
Djeca su nas razveselila pjesmom, plesom, recitacijama i glumom. Svi su bili uzbuđeni, veliki i mali. Na kraju priredbe uslijedilo je posebno glazbeno iznenađenje kad su i očevi pjesmom dali svoj doprinos, a djeca su majkama poklonila ružu i divnu unikatnu čestitku. Svako je dijete njome izrazilo svoje osjećaje, svoje viđenje majke, iskazalo želju kamo bi je odveli i što bi zajedno radili...
 
Zahvaljujemo djeci i odgajateljicama jer su uložili puno truda te s puno ljubavi i pažnje izvježbali sve točke ove priredbe. Kasnije je uslijedilo druženje uz sokove i kolačiće čemu su se najmlađi jako obradovali.
 
Majčin je dan osobito drag dan u godini jer nas podsjeća na značaj majke u životu svakoga od nas. Biti majka s druge strane, velika je čast i odgovornost - zato nikad ne smijemo zaboraviti poruku koju nam je prenijela Duga iz igrokaza: "Bitno je kraljevati srcem".
 
Roditelji Tanja i Ivan