DRUŽBA SESTARA
FRANJEVKI OD BEZGRJEŠNE
Posjetite naš Facebook profil
2017 12 Zagreb nastupProslavu treće nedjelje adventa obilježili smo u radosti i iščekivanju. Upravo kako advent i predstavlja nadu i iščekivanje rođenja Malog Djetića,
 
tako smo i mi roditelji i obitelj na treću nedjelju došašća s nestrpljenjem i radošću iščekivali nastup svojih mališana na Trgu Josipa bana Jelačića. 
 
Bio je to velik dan. Radostan dan. Dan koji je od jutra započeo s iščekivanjem, jer nije mala stvar nastupati na centralnoj bini zagrebačkog trga. Dok smo čekali nastup svoje djece bilo je teško spoznati tko je uzbuđeniji; roditelji  ili djeca. Osmijeh nije silazio s dječjih lica, koje su obasjavale zrake prosinačkog sunca. Taj dan je i vrijeme odlučilo nagraditi djecu sunčevim zrakama za sav njihov trud.
 
Svoj nastup započeli su sa zajedničkom prelijepom pjesmicom: „Na Tvome  dlanu“ a onda su male princeze otplesale ples: „Viva Marija“.
Ono sto je najvažnije, djeca su svoj nastup odradila sa osmijehom na licu, ljubavlju i radošću za sve prisutne. Na njihovim licima mogao se vidjeti ponos: „Mama, tata! Gle! Ja nastupam na Trgu!“
 
A osim djece svoj posao odlično su odradile i tete, koje neumorno i s puno ljubavi uče našu djecu nečem novom i vode ih kroz doživljaje koje ce pamtiti cijeli život. Drage tete hvala vam što ste omogućile da još jednom uživamo u ovom predbožićnoj izvedbi naše djece i izvedbama djece drugih dječjih gradskih i privatnih vrtića! 
 
Mama Ivka Bernatović