DRUŽBA SESTARA
FRANJEVKI OD BEZGRJEŠNE
Posjetite naš Facebook profil

2016 8 Jozepka BenediktaU povodu dolaska s. Jozepke i s. Benedikte u našu kuću u Primoštenu, župnik župe Primošten i župljani izrazili su im lijepu dobrodošlicu. Prenosimo tekst s portala župe:

Prošle nedjelje oprostili smo se od časne sestre Ružice i zaželjeli joj sretan početak na "novom staru", a ove nedjelje 28. kolovoza na velikoj svetoj misi pozdravili smo i upoznali dvije nove časne sestre franjevke - sestru Benediktu i sestru Jozepku.

Sestra Benedikta Gotovac iz Vinova (Drniš), dolazi iz Podstrane, a bila je u Zagrebu, Karlovcu, Šibeniku; u vrtiću je radila 15 godina; ovdje je predstojnica. Sestra Jozepka Vukančić iz Borovice kod Vareša(BIH), dolazi iz Šibenika i odgajateljica je u dječjem vrtiću te će biti voditeljica dječjeg vrtića sestara franjevki „Brat sunce“ u Primoštenu. Bila je u Podstrani i Zagrebu.

Župnik je novim sestrama u ime cijele župne zajednice zaželio dobrodošlicu, a ministranti su im uručili buket cvijeća i simbolični dar.

Neka ih prati Božji blagoslov i neka prenose dobar glas koje su desetljećima imale časne sestre radeći na raznim područjima u našoj župi.

http://www.zupa-primosten.info/bogosluzje/dobrodoslica-novim-c-sestrama-2967